Tryck egna visitkort

Vi erbjuder professionell kvalitet och billiga visitkort med en enkel beställningsprocess. Genom att använda vår onlinetjänst är det lätt att se våra priser och att utforma dina visitkort precis som du vill. Välj visitkortets storlek, mått, och design, och skapa på så sätt ett visitkort som representerar dig och ditt företag.

För att ett visitkort ska lämna ett bestående intryck och effektivt representera ditt företag, krävs det att det är väldesignat, välgenomtänkt och tydligt. Allt det kan Devprint hälpa dig med. Vi trycker visitkort till ett konkurrenskraftigt pris, med en enkel beställningsprocess och med snabb leverans.

Visitkortsdesign

Vill du ge en känsla av lyx och elegans kan du välja ett av våra exklusiva visitkort med 350gsm kort-liknande papper. Eller så kan du hålla det enkelt med ett klassiskt glansigt eller matt papper med tryck på ena sidan. Oavsett vad du föredrar så kommer vi göra det yttersta för att se till att vi uppfyller dina behov och trycker dina visitkort enligt dina önskemål.

Därför erbjuder vi möjligheten att enkelt kunna ladda upp en egen design på vår hemsida. Den vanliga visitkortsdimensionen är 8x5cm, men för ge ett starkare intryck kan du välja 8.5x5.5cm eller 9x5cm. Vi kan även skydda trycket på dina visitkort genom att lägga till ett lamineringsskikt för en liten extrakostnad.

För att underlätta utformningen av dina visitkort har vi skapat en mall och en instruktionsmanual som visar våra designförslag tillsammans med deras specifikationer. För ytterligare 50 kronor erbjuder vi också möjligheten att låta vår grafiska designer kontrollera din grafiska fil - granska PDF:en, säkerhetsmarginaler och grafiskt layout.

Visitkortstryck och Leveranskostnader

När du är klar med designen av ditt visitkort kan du välja hur många du vill beställa. Vi erbjuder allt från 250 till 70.000 visitkort med leverans inom 7 arbetsdagar. Behöver dem snabbare erbjuder vi ett tillval med leverans inom 3 dagar.

Vårt beställningsformulär gör det enkelt för dig att kontrollera priset på din beställning. Kostnaden för din design, de olika tillvalen och leveransalternativen uppdateras automatiskt och visar dig det totala priset för din beställning redan innan du fullföljt köpet.

Upptäck vår nya antibakteriella laminering

Framtagandet av material och sökandet efter de bästa teknologierna ligger till grund för vårt dagliga arbete. Under denna särskilt känsliga period är vi alla uppmärksamma på varje liten vardaglig gest för att värna om vår egen och andras säkerhet. För att göra dina reklamartiklar ännu säkrare har vi introducerat en ny typ av laminering: Antibakteriell laminering. Detta är en matt laminering som kännetecknas av ett silverbaserat element som dödar 99 % av bakterierna på produktytan inom 24 timmar.

Relaterade Produkter

Om du är intresserad av fler specialdesignade pappersprodukter till ditt företag kan vi rekommendera andra relaterade produkter.