Vykort och inbjudningskort

vykort och inbjudningskort

Tryck egendesignade vykort, inbjudningar och reklamTryck inbjudningsvykort, vilket kan vara en annan..

Visar 1 till 1 av 1 ( 1 sidor )

Tryck egendesignade vykort, inbjudningar och reklam

Tryck inbjudningsvykort, vilket kan vara en annan lösning på den alternative lösningen till flygblad eller broschyrer för att annonsera utställningar, konserter och komersiella initiativ.

De är också ett idealiskt verktyg för att sprida information till allmänheten, eller skicka ut inbjudningar till privata tillställningar, fester, bröllop och öppningar.

Inbjudningar eller vykort  är mer än bara marknadsföringsverkyg.

De passar för att utmärka kreativitet i grafisk design, utseende och text. Det är en mer originell design av dina inbjudningar eller vykort  för att stärka meddelandet.

Den utmärkta kvaliteten av våra vykortstryck är garanterad av DevPrint för att försäkra dig om att din kreativitet och effektivitet når ut.

De kan användas vid fler än ett tillfälle för att bli marknadsförande vykort, eller födelsdagsinbjudningar.

Proceduren för att skicka en beställning är väldigt enkel. Först väljer man format, anpassning och sedan specifika tryckdetaljer – fram- och baksida eller ensidigt tryck.

Du kan även välja mellan olika typer av papper, och vikten upp till 350gsm för inbjudningstryck. Slutligen har vi även möjligheten att anpassa lamineringen beroende på dina behov.

Minsta antalet kort som kan beställas på nätet är 100st, vilket är idealiskt för evenemangsinbjudningar.  

PS: glöm inte att besöka flygbladssektionen, du kommer säkert hitta något intressant som du kan anpassa och köpa billigt!