Roll-ups

Roll-Up

Roll-up Stil och snabbhet för dina utrymmenLetar du efter ett praktiskt sätt att förbereda dina even..

Visar 1 till 1 av 1 ( 1 sidor )

Roll-ups


Våra Roll Up Banner Stands säkerställer att du får en dramatisk inverkan oavsett om du är på en utställning, mässa eller i dina egna lokaler. Vi använder våra professionella tryckpressar för att skriva ut din design på SoFlat non-curling, block-out, frontbelyst bannermaterial, ett robust 440 g / m2-material som är idealiskt för rullbanderoller.

Vi erbjuder ett urval av fyra olika rullbanderoller som kan användas för att skapa din perfekta display. Dessa varierar från våra 'Bronze' ekonomistativ, lämpliga för korttidsanvändning, till vår toppmodell 'Platinum' stativ, tillverkad av tjockt aluminium med en platt robust bas utan svängbara fötter. Vår överlägset bästsäljare är vårt "Silver" -rullningsställ.

Våra lättanvända bärbara displaystativ innehåller din tryckta grafik och alla kommer med en gratis väska. Det infällbara systemet har en bungee -stolpe - dra bara upp den och sätt in stången på plats. Kan inte vara enklare!

När det gäller ditt konstverk rekommenderar vi att du laddar ner en av våra Roll Up Banner -mallar och sätter in ditt konstverk på det för att garantera ett perfekt resultat.


Roll-ups - smidig och effektiv exponering 

Reklam Roll-Up är en av de mest populära reklamstöd för mässor och evenemang. Deras praktiska och eleganta design gör dem till en attraktiv bit av marknadsföring för alla företag eller någon reklam monter. En reklam Roll Up är mycket lätt att montera tack vare sin roll-up grafiksystem; detta gör det möjligt att enkelt transporteras och snabbt monterar att använda den igen. Alla våra kampanj Roll-ups inkluderar sin egen väska.

På Dev Print har vi ett brett utbud av reklam roll up. I vår webbutik hittar du ekonomiska, eleganta, stora format roll-ups ... var och en av våra reklam Roll Ups är utformade för att uppnå era specifika kommunikationsmål.