Broschyrer

Broschyr A4

BroschyrtryckVikta broschyrer möjliggöra för företag att distribuera information i ett lit..

Broschyr A5

BroschyrtryckVikta broschyrer möjliggör för företag att distribuera information i ett lite..

Visar 1 till 2 av 2 ( 1 sidor )

Digital-tryckta Broschyrer

Här finner du digitaltryckta broschyrer i många olika format och med mängder av anpassningsmöjligheter. Vi gör det så enkelt som möjligt för dig att ta fram en broschyr med tryck enligt dina önskemål. Oavsett hur ditt behov ser ut så har vi en broschyr som passar ditt företags ändamål. Vikbara foldrar med tryck tillhör ett av de mest kostnadseffektiva sätten att förmedla information till en stor grupp människor. Det gör att broschyrer används i mängder av branscher idag. Exempel på användningsområden är allt från proffsiga företagspresentationer till restaurangmenyer & tidningar till föreningar.

Broschyr-design

Vi levererar broschyrer med 1-8 veck för att rymma layouten på grafisk design och den mängd information som skall ingå. Våra pappersstorlekar finns i fem olika varianter; inklusive A5, A4 och A3 för att möjliggöra för våra kunder att skapa en skräddarsydd broschyrdesign.

För dem som vill presentera sitt företag på ett särskilt formellt sätt så har vi ett lyxpappersval som ger en ultraljus yta. Vårt standardpapper är också av högsta kvalitet och kommer med siden- eller glans-finish med hållbarhet.

Vår instruktionsmanual rådgiver om hur du använder rätt format för din broschyrbild för att försäkra dig om en optimal utskrift.

Tydliga diagram gör det möjligt för våra kunder att visualisera vecken i broschyrerna för att få en önskad layout för den grafiska designen.

Om ditt broschyrprojekt är särskilt komplicerat har vi vår grafiska designer som kan verifiera din fil för en avgift på endast 50kr.

Broschyr-tryck

DevPrint använder en Komori för att trycka broschyrer, vilket låter oss att producera högkvalitativa produkter till ett bra pris.

Men för de med kort tidsram kan vi skicka upp till 500 broschyrer inom 48 timmar.

För Litho-tryck så rekommenderar vi att filerna är mellan 200 och 300dpi för alla typsnitt över 6pt, och inbäddade i en PDF-fil eller konverteras till kurvor eller stigar.

Alla grafiska filer bör också hålla sig till de fastställda mallarna som gäller utfallsområden och skärmärken. För ytterligare information var vänlig  kontakta vår kundsevice.