Bilfoliering

Blanka Vinyler-KPMF

KPMFSerie 88000Ett nytt val för premiumfoliefilm.Överlägsen kvalitet 100 mikron mjuka PVC-vinylfilme..

Ferro magnet film

Ferro magnet filmSvart självhäftande ferrofilm. Förvandla alla ytor till ett magnetiskt minneskort. ..

Fordonsdekaler

DevPrint- Printa din egen fordonsdekaler hur du önskar och vilken färg och motiv du vill.Gjuten själ..

Magnetdekaler

Magnetskyltar med tryckMagnetskyltar förvandlar bilar och skåpbilar till rullande reklam. Dessutom k..

Matt Vinyler

KPMFSerie 88000Ett nytt val för premiumfoliefilm.Överlägsen kvalitet 100 mikron mjuka PVC-vinylfilme..

Visar 1 till 5 av 5 ( 1 sidor )

Bilfoliering & vinylfolie

Beställ Dubbelgjutna självhäftande vinylfolie av hög kvalité hos oss. Vi har vinylfolie i både matta och blanka finishar, samt mängder av olika färger. Vinyl film är det perfekta sättet att styla om din bil eller andra fordon och projekt. 

Vi erbjuder vinylfolie av högsta kvalitet från kända märken som exempelvis KPMF. Folien har en lång hållbarhet och är enkel att montera. Du applicerar den enkelt själv med en varmluftspistol & toningsskrapa, fungerar även med en hårfön. Du får ett bubbelfritt resultat tack vare luftkanaler. Från vår hemsida går det att beställa bilfoliering & vinylfolie per meter, från 1 meter upp till 25 meter. Men vi erbjuder även större kvantiteter om intresset finns, kontakta oss då direkt via vår hemsida. 

Vad är Bilfoliering? 

Vinylfoliering av bilar är ett sätt att ändra utseendet på ditt fordon utan att det behövs en komplicerad och potentiellt dyr färgspray. Det handlar om att helt eller delvis täcka ditt fordon med en vinylfilm. Den här filmen kan användas för att ändra fordonet till en annan färg eller design, lägga till en blank eller matt yta eller helt enkelt lägga till ett skyddande lager.

Varför göra en bilfoliering?

Det finns många anledningar till att du vill ha en foliering. Det används vanligtvis för reklam, eftersom en anpassad omslag kan visa ditt företags logotyp, kontaktinformation och grafik när du kör runt.

Bilfoliering kan också bara användas för att personifiera eller fräscha till en bil. Ofta visar det sig att en vinylfolie är billigare än att spraya en bil igen. Du kan också experimentera med olika mönster för ett unikt utseende.

När vinylen börjar se sliten ut är den också relativt enkel att byta ut den.