Dekaler

Dekaler Elektrostatiska

Var inte rädd för förändringVill du hela tiden kunna förnya din marknadsföring, men saknar de rätta ..

Dekaler för plana ytor

DevPrint - Vinyl för plana ytor.Prisvärd och hållbar självhäftande vinyl, 100 micro. För alla använd..

Fönsterdekaler-vinyl

DevPrint -Fönsterdekaler-vinyl.Prisvärd och hållbar självhäftande vinyl, 100 micro. För alla användn..

Fordonsdekaler

DevPrint- Printa din egen fordonsdekaler hur du önskar och vilken färg och motiv du vill.Gjuten själ..

Golvdekaler

Låt dig vägledas av våra golvdekaler-DevPrintHar du någonsin gått vilse i en stor byggnad eller känt..

Väggdekaler

DevPrint-VäggdekalerVäggdekaler är perfekt för dekortion av vita ytor och väggar.Färglägg din miljö ..

Visar 1 till 6 av 6 ( 1 sidor )

Dekaler


Anpassade dekaler är ett roligt, färgstarkt och prisvärt sätt att locka uppmärksamhet var du än lägger dem, du kan till och med använda dem för att ersätta texten på banderoller. 

Dekaler kommer att få ditt meddelande att bli uppmärksammat. Vi på Devprint kan trycka dekaler billigt och i alla storlekar. Du kan lägga din egen grafik på alla våra dekaler och få de bästa resultaten varje gång. Oavsett om dina mönster avser affärer eller nöje, anpassade dekaler är ett effektivt sätt att fånga uppmärksamhet. 

Vi på Devprint är specialister på vinyl- och dekaltryck. Du kan vara säker på att våra produkter och ditt projekt kommer att vara perfekt varje gång. Våra anpassade dekaler är skapade av proffs för att säkerställa att din beställning blir tillverkad och levererad snabbt. 

Anpassade dekaler - ett stort värde för ditt företag

Du kan trycka egna dekaler som är:

Färgrika

Devprint använder endast högkvalitativa material för att skapa långvariga och levande färger. Vi använder helautomatiska toppmoderna maskiner som producerar helt fantastiska dekaler! Du kommer aldrig se en pixel.

Hållbara

Våra fönsterdekaler är gjorda av material av högsta kvalitet så att din dekal blir helt väderbeständigt och biltvättsäkert, vilket gör den perfekt att använda utomhus. Tänk dig att ha kört genom en biltvätt och att din dekal ser ut som nytt! Alla våra dekaler som är tryckta på robust vinyl är byggda för att hålla. 

Mångsidig

Devprint kan hjälpa dig att skapa ett budskap i alla storlekar och former. Installera våra dubbelsidiga dekaler från insidan eller utsidan, vilket gör dem perfekta för skyltfönster. Applicera dem på din bil eller lastbil för att marknadsföra ditt varumärke på riktigt. De är lätta att överföra på olika ytor och medier med.

Fortfarande osäker på våra dekaler?

Våra dekaler och klistermärken kommer att leverera ditt budskap på ett levande och elegant sätt. Behöver du hjälp med en design? Chatta med vårt expertdesignteam. Det fina med anpassade fönsterdekaler är att du kan uttrycka ditt budskap kreativt och inflytelserikt.

Hur applicerar du dina dekaler?

Våra dekaler är enkla att applicera i fem steg:

  • Se till att området där du ska applicera dekalen är rent och slätt
  • Gör tvållösning
  • Sprid lösningen på ytan och se till att den är fuktig
  • Ta bort dekalen från bakstycket och lägg sedan till den på den fuktiga ytan
  • Använd en linjal eller slät yta för att räta ut dekalen. Ta bort bubblor eller överflödig vätska för att se till att dekalen är slät efter applicering och för bästa resultat.