Visitkort

Klassiska visitkort

Skräddarsydda visitkort: den allra bästa handskakningenEtt fast handslag är det bästa sättet att pre..

Laminerade visitkort

Laminerade visitkort: för en långvarig kommunikationStil och hållbarhet: att slå samman dessa två eg..

Visitkort i papper

Tryck egna visitkortVi erbjuder professionell kvalitet och billiga visitkort med en enkel beställnin..

Visitkort Photo designe

Tryck egna visitkortVi erbjuder professionell kvalitet och billiga visitkort med en enkel beställnin..

Visar 1 till 4 av 4 ( 1 sidor )

Knyt kontakter smidigt med visitkort - beställ billiga visitkort idag!


Vill du enkelt kunna utbyta kontaktuppgifter med potentiella samarbetspartners och andra betydelsefulla personer? Med visitkort kan du smidigt knyta nya kontakter. Vi erbjuder olika sorters material för visitkort till billiga priser! Hos oss kan du trycka personliga visitkort med egen bild, text och logga. 

Tryck egna visitkort

Det är enkelt att beställa våra billiga visitkort av hög och professionell kvalitet. Du kan smidigt utforma dina visitkort efter önskemål och välja storlek, mått och design på ett sätt som ger en bra bild av dig och ditt företag. Se våra priser genom vår onlinetjänst. Du kan enkelt beställa och få levererat dina visitkort till mycket bra priser. 


För att ett visitkort ska ge ett bra och oförglömligt intryckt och samtidigt representera ditt företag vill det till att det är väl genomtänkt, designat och framförallt tydligt. Dessa aspekter kan DevPrint hjälpa dig med. 


Om du även vill att vår grafiska designer hjälper dig att granska din fil, säkerhetsmarginaler och layout behöver du lägga till endast 50 SEK. 

Material och design

För en lyxigare och elegant stil erbjuder vi exklusiva visitkort med 350 gsm kort-liknande papper.  Ett annat alternativ är att hålla det enkelt med ett klassiskt matt eller glansigt med tryck på endast ena sidan. 


Standardmått för svenska visitkort är 8 x 5 cm, men för ett mer iögonfallande intryck kan du även välja storlek på 8,5 x 5,5 cm eller 9 x 5 cm. Om du vill skydda dina visitkort från eventuell fukt och fläckar kan du alltid laminera dem hos oss till en liten extra kostnad.

För att enkelt kunna utforma dina visitkort finns en mall på vår hemsida tillsammans med en instruktionsmanual som visar designförslag samt specifikationer. 

Laminerade visitkort - håller längre!

Laminerade visitkort kan vara ett bättre val för dig som vill vara säker på att visitkorten ska hålla formen under en längre tid. I och med plastöverdraget kan man enkelt även desinfektera dem och de påverkas inte lika mycket av fukt, repor och fläckar som visitkort i endast papper. DevPrint erbjuder olika sorters laminering - välj mellan matt, blank eller soft touch som skyddar dina visitkort samtidigt som de ger en personlig touch.

Matt laminering ger dina visitkort en satinliknande yta som framhäver text och grafik. Den blanka lamineringen ger glans och skarphet i färgerna. Soft-versionen ger en sammetslen känsla och en sofistikerad look.


Under beställningsprocessen kan du välja hur du vill skydda dina visitkort och skräddarsy dem tack vare olika format och orienteringar:

  • Bestrukna papper 350 g

  • Fyra format: 8,5 x 5,5 cm / 8,5 x 5 cm / 9 x 5 cm / 5,5 x 5 cm

  • Orientering: horisontell/vertikal

Tryck och leverans

När du är färdig med att designa dina fina visitkort kan du givetvis välja hur många du vill beställa - vi erbjuder från 250 till 70 000 visitkort med leverans inom 7 arbetsdagar. Skulle du behöva de klara och levererade snabbare kan du få leverans inom 3 dagar till en extrasumma. 


Visitkorten i standardutförande går att få i flera olika kombinationer. Du väljer själv vad som passar dig och dina kommunikationsbehov allra bäst. Välja mellan:


  • Bestrukna papper 400 g / 350 g / 300 g / 250 g

  • Tre format: 8,5 x 5,5 cm / 8,5 x 5 cm / 9 x 5 cm

  • Orientering: horisontell/vertikal


Kontrollera priset enkelt genom vårt beställningsformulär. Kostnaden för din design, de olika tillvalen och leveransalternativen uppdateras automatiskt allt eftersom du gör dina val och det totala priset för din beställning visas redan innan du går vidare till betalningssteget.


Oavsett vad du skulle föredra gör vi vårt bästa i att se till att vi uppfyller din efterfrågan och trycker dina visitkort enligt dina önskemål!