Sprid ditt varumärke

Mångsidiga, anpassningsbara och lämpliga för alla miljöer: när du väl har provat våra banderoller i tyg klarar du dig aldrig utan dem. Du kan utnyttja alla sorters utrymmen, både ute och inne, för att marknadsföra ditt varumärke och alltid vara i allas blickfång.

    DenPrint erbjuder förmånliga priser och snabb leverans av banderoller i tyg, idealiska för ditt varumärke.

Tryck de perfekta banderollerna för dig

Tack vare våra många anpassningsmöjligheter kan du skapa en banderoll som passar precis för dina behov.

Material: Du har två alternativ att välja mellan. Tyget i 100 % polyester är ett material som behandlats för att vara skrynkelfritt. Det trycks med bläck i sex färger med en upplösning på 710 x 710 dpi. Det är tvättbart och håller i upp till två år utomhus. Det vindtåliga utomhustyget, med samma hållbarhet utomhus, är ett material som är anpassat för vind, med en slitstark och hållbar gles väv. Det trycks i sex färger med en upplösning på 600 dpi.

  1. Format: minsta storlek för banderollerna är 50x50 cm, som du kan öka efter dina behov.
  2. Orientering: du kan välja mellan horisontell och vertikal.
  3. Tryckplacering: endast framsida.
  4. Skärning: fyrkant.
  5. Typ av tillbehör: det finns fyra alternativ att välja mellan. Öljetter i polykarbonat med hög slitstyrka, med en diameter på 2,3 cm, som används för att trä igenom rep och snören; vid användning av dessa krävs ett förstärkningsband. Snörena i tyg är 15 cm långa och används för att fästa banderollen i rep och kablar. Vid användning av dessa rekommenderas ett förstärkningsband. Tygspännarbanden är i vit plast med förstärkningsband i vit bomull; de är 2,5x4,7 cm (exklusive duk) och hålet är 1x2,4 cm. Du kan även välja att inte beställa något tillbehör alls.
  6. Förstärkningssöm: du kan välja att lägga den där du önskar (uppe, nere, höger, vänster), längs två kanter (uppe och nere eller vänster och höger) eller längs hela omkretsen.