Dokumentmapparna i kartong: skräddarsydda och tryckta med högupplöst kvalitet

Dokumentmapparna är en idealisk lösning för förvaring och presentation av dina projekt. Tillverkade i tjockt papper bestruket på bägge sidor och kan skräddarsys över hela ytan med tryck i högupplöst kvalitet. Du har därmed möjlighet att skapa mappar i kartong helt i linje med din koordinerade varumärkesimage, för att presentera dokument på ett proffsigt och elegant sätt.

Vi erbjuder flera olika format. Du väljer det som passar dig bäst, efter din behov:

  • A4-mappar i kartong med två flikar och ryggtjocklek på 0,5 cm
  • A4-mappar i kartong med visitkortshållare och ryggtjocklek på 0,5 cm
  • A4-mappar i kartong med tre flikar och ryggtjocklek på 0,5 cm
  • A5-mappar i kartong med visitkortshållare och ryggtjocklek på 0,5 cm

När du väl har valt format kan du välja de konfigurationsalternativ som du föredrar för att skapa skräddarsydda dokumentmappar: Tryck på fram- och baksida eller endast framsida, laminering, förädling.

Laminerade och förädlade mappar i kartong

För att skydda ytan på dina nya mappar rekommenderar vi att du applicerar en laminering; välj mellan blank, matt och soft touch. Framförallt soft touch-lamineringen gör mappen både estetiskt och taktilt tilltalande. Känn dig trygg med våra laminerade mappar, som är både snygga och pålitliga. Genom förädling kan du lägga till specialeffekter med metallfolie eller selektiv lackning. Guld- eller silverlamineringen får utvalda detaljer att glänsa, medan selektiv lackning ger en upphöjd 3D-effekt. Upptäck det bästa sättet att förbättra dina bilder och skapa unika kartongmappar!

Beställ dina dokumentmappar online och få dem direkt till kontoret.

Med DevPrint kan du skräddarsy och beställa dina nya mappar i kartong på ett snabbt och enkelt sätt. Välj de konfigurationsalternativ du föredrar och ladda ner den användbara mallen från denna sida. I den hittar du instruktioner från våra grafiker för en korrekt inställning av din tryckfil. På så sätt kan du vara säker på att få ett resultat som lever upp till dina förväntningar: våra högkvalitativa dokumentmappar , tryckta i högupplöst kvalitet med de senaste tryckteknikerna på marknaden. Du behöver inte göra mer än så. När du väl har genomfört din beställning får du produkten levererad direkt till kontoret (eller till hemmet) med våra snabba och punktliga leveranser. Glöm inte att du alltid kan vända dig till vår kundtjänst, som gärna hjälper dig om du har frågor eller vill ha tips och råd