Mässdisplayer med fötterna på jorden

Vill du inreda dina skyltfönster på ett originellt sätt och är trött på de vanliga alternativen? Är du i behov av att fånga blickarna hos de förbipasserande med specialeffekter? DevPrint har reklamunderlagen som är idealiska för alla tillfällen: golvramarna.

Dessa reklampelare utgörs av 4 aluminiumprofiler som sammanfogas med hörnanslutningar; utrustade med kanaler som möjliggör enkel isättning av tygdukarna. För att göra isättningen ännu enklare och garantera ett tyg med perfekt spänning, har ett band i silikon eller PVC, en s.k. keder, sytts fast längs med tyget, som ser till att tyget sitter där det ska och förenklar monteringen.

Mässdisplayerna är dessutom utrustade med två eller fyra fötter, beroende på storlek, vilka ger ramen stabilitet.

Hur kan jag skräddarsy displayerna?

Gör dina reklamunderlag unika genom att välja mellan följande alternativ:

  • 2 modeller: enkel- eller dubbelsidig (fram- och baksida kan ha samma eller olika tryckfiler; de enkelsidiga modellerna har en aluminiumpanel längst ned.)
  • 4 format: 70x100cm, 100x200cm, 200x200cm, 300x200cm
  • beställ tryck och ram eller bara tryck

Den enkelsidiga modellen har en duk i 100 % polyester med en elasticitetsprocent som gör att den står emot veck. Den dubbelsidiga modellen består av ett tyg med matt baksida som möjliggör grafik med ihållande färger, utan att det som finns bakom syns igenom. I båda fallen gör den höga tryckkvaliteten att återgivningen av detaljer och lysande färger blir optimal.