DevPrint Personliga Bordstabletter

Nu har vi valt att expandera våra erbjudanden för att inkludera varor inom gastronomisektorn för att vidare utföra personifierade ändringar i hemmet.

Personliga bordsplattor är vår senaste gastronomiprodukt som kan användas i restauranger, kaféer eller i ditt egna hem för att skapa en riktigt personlig middagsupplevelse.

Oavsett om du behöver dina personliga bordsplattor eller fotobordsplattor att blanda in med din dekoration så kan DevPrint leverera med exceptionella resultat.


DevPrint ger A3-personliga bordsplattor som låter varumärket bli sett även under de mest vanliga omständigheterna, och du kan vara säker på att meddelandet alltid når ut.


Att Köpa Personliga Bordsplattor

Beställning av personliga bordsplattor kräver att man beställer via DevPrints beställningsformulär. Välj antingen Magno-neutral eller Munken-tryck för dina bordsplattor.

Båda är anpassade för miljöer där man äter.

DevPrint använder även en offset-teknik där bläck passar till maten, men notera att dessa plattor inte passar för inslagsmat.

När du väl har slutfört din grafiska fil så kan du välja hur många bordsplattor du behöver för företaget. Se till att du alltid har tillräckligt många tillgängliga