Flygblad och Broschyrer

Flygblad och broschyrer är ett snabbt, smidigt och billigt sätt att enkelt att nå ut med information till klienter och andra. DevPrint trycker billiga flygblad och broschyrer och erbjuder ett flertal tillval för dina projekt.

Beroende på dina behov och önskemål gällande storlek och design kan du välja en av våra fyra storlekar: 10x15cm, A4, A6, och traditionella A5. Våra instruktionsmanualer och mallar ger information för varje storlek och layout för såväl ensidiga som dubbelsidiga flygblad och broschyrer.

Flygblads- och Broschyrval

För att tillåta dig att skräddarsy ditt projekt efter dina önskemål har vi inkluderat många olika tillval i vårt beställningsformulär. DevPrint  erbjuder traditionella, enkla broschyrer och flygblad men vi kan också trycka broschyrer på klassiskt eller lyxigt papper, allt efter dina behov och önskemål. Traditionella broschyrer och flygblad väger 100, 170 och 300gsm, men vi kan trycka både lättare och tyngre papper beroende på pappersval.

Önskar du trycka ett flygblad eller broschyr med mycket information kan du utnyttja både fram- och baksidan. Du kan välja att trycka samma information på båda sidorna alternativt använda utrymmet för olika saker, allt beroende på behov och den mängd information du vill inkludera.

All flygbladsdesign måste inkludera ett 1mm blödområde runt själva innehållet, avstånden mellan texten och skärytan måste vara 3mm och texten bör vara över 6pt för optimalt tryck. Din tryckfil bör anpassas utifrån dessa specifikationer för att tillåta bästa resultat.

För att försäkra dig om att du får högsta fotokvalitet rekommenderar vi dig att trycka din grafiska fil mellan 200 och 350dpi. Önskar du får din fil granskad, eller om du vill ha hjälp har vi vår professionella grafiska designer som kan analysera din fil för endast 50kr.

Tryckkostnad för flygblad

Vi tar emot beställningar på minst 100 flygblad eller broschyrer och kan erbjuda leverans inom 48 timmar på beställningar som understiger 2500 i antal. Vi har även möjlighet att leverera 80 000 flygblad eller broschyrer inom en vecka och vårt beställningsformulär är designat för att göra designen och beställningen av dina produkter så enkel som möjligt. I vårt beställningsformulär har du också möjligheten att ange tillvalet för att låta vår grafiska expert granska din fil innan tryck. För att vi ska kunna trycka dina flygblad och broschyrer så fort som möjligt ber vi dig skicka en PDF-fil utan lösenord, men vi accepterar även filer i JPG och TIFF-format.