DevPrint -etiketter, taggar och klistermärken på rulle

Etiketter, taggar och personliga rullklistermärken kan lätt anpassas för att inkludera ditt företagsnamn för en rad olika produkter. Dessa är väldigt populära bland företag som letar efter att diskret lägga till sina varumärken eller en personlig touch på sina varor, och DevPrint erbjuder den flexibilitet som passar dina projektbehov.

För varje produkt så finns det ett par valmöjligheter att välja bland för att inkludera storlek och form som kommer att rymma din övergripande design. Vår bruksanvisning visar den lämpliga designen för dina produkter och inkluderar information om marginaler och blödområden. Om du behöver ytterligare hjälp så kan våra grafiska designers verifiera filen för endast 50kr.

Klibbig Etikettutskrift

Oavsett vad du har tänkt att marknadsföra så kan klibbiga etikettutskrifter, rulletiketter eller personliga klistermärken så kan vi förse dig med dina behov. För klibbiga etiketter så erbjuder vi 7 setstorlekar i runda eller kubiska mallar, eller så kan du välja vårt eget format för att ha frigående dekaler över din rulle.

Om du funderar på att skapa personliga klistermärken eller klisteretiketter så kan vårt onlineformulär hjälpa dig att få önskad storlek och välja det optimala materialet. Vi levererar både självhäftande etiketter och självhäftande PVC som kan ta upp till två år om de placeras utomhus. Om du planerar att använda dessa inomhus så har de en obegränsad livstid.