Egendesignade brevpapperstryck

Anpassade brevpappertryck för att försäkra dig om att ditt företag ser professionellt ut och samtidigt marknadsför ditt företagsmärke.

DevPrint ger kvalitativa personliga brevpapper och billiga brevpappertryck som lätt kan beställas genom vårt onlineformulär.

Våra kunder får deras beställning inom 48 timmar, och för en liten extrakostnad får de sin design granskad av vår professionella grafiska designer. Vi har också gett ut en instruktionsmanual och mallar för att göra processen lättare.

Designade Brevpappersmallar

Våra brevpapper funkerar på A4-stora papper i bade klassiskt och usomano-tryck för de som vill ha ett smidigare alternative.

Genom att hänvisa till vår mall så kan du designa dina brev efter mallen och se hur vi kommer att applicera våra skärlinjer på brevpapprena såväl som dimensioner och tryckytan.

Offset och digitaltryck tillsammans med våra högkvalitativa material garanterar att din färdiga produkt kommer att ha ett professionellt utseende och framhäver din företagsimage.

Snälla, försäkra dig om att din design är optimal för CMYK-tryck och inte inkluderar Pantone-färger.

Designen för ditt brevpapper kan vara så stort eller litet som du vill så länge de är inom dimensionerna av mallen. Vi råder dig att din grafiska fil bör vara mellan 200 och 350dpi för att vi ska kunna optimera dina digitala tryck.

När din fil är redo så kan du  ladda upp den på internet.

Brevpappertryck och leverans

För att försäkra dig om att vi ska kunna trycka inom 48 timmar så ber vi dig att lägga en beställning innan 17:00, och det grafiska trycket uppladdat senast 17:30 och betalningen mottagen senast 18:30.

För leveranser med över 2500 brevpapper så kan vi skicka dem inom 3-8 arbetsdagar. 

Om du har några frågor om din beställning så kan du också kontakta oss genom mejl.