KPMF
Serie K75565
Ett nytt val för premiumfoliefilm.100 micron

 
Dubbelgjutna vinylfilmfilmer av högsta kvalitet speciellt utvecklade för inslagning av fordon med specialeffekter för att skapa en iögonfallande finish. KPMF Matt kristallina vita material är av överlägsen kvalitet, dubbelgjutna PVC-filmer som erbjuder exceptionell dimensionell stabilitet och utmärkt långvarig hållbarhet, de erbjuder utmärkta skär- och ogräsegenskaper och är lämpliga för applikationer i utomhus- och inomhusmiljöer.
 
 
KPMF Purple/Black Matt Car Wrapping Film K75565 rekommenderas för fullpackning och kan appliceras på dina fordon huva, bagageutrymme, tak, speglar, dörrhandtag, glas, motorcykeldelar, krom, metalldelar och nästan vilken som helst relativt icke-porös yta . Typiska applikationer inkluderar total fordonsskydd, bilgrafik, skylt- och dekalapplikationer.

K75565-limet gör att filmen kan avlägsnas med hjälp av värme och / eller kemikalier, under kontrollerade förhållanden, upp till en period av tre år från en rad substrat, med undantag som omfattas av garantin. Enastående dimensionell stabilitet och långvarig hållbarhet lämplig för inomhus- och utomhusapplikationer och utmärkt anpassningsförmåga och vidhäftning för användning på släta eller konturerade ytor. Perfekt för all utskrift av lösningsmedelsfärg. På grund av det stora utbudet av lackfärger som är tillgängliga är det lämpligt att utvärdera små ytor, särskilt efter utskrift innan applicering.
 
 
Färg:Purple/Black AR
Ytbehandling: Matt / Metallic
SKU: K75565
Filmtyp: Dubbel gjutning
Självhäftande: Glidbart, omplaceringsbart, klart halvt permanent avtagbart akryllim med luftfrigöring
Rekommenderade användningsområden: Hela fordonsindustrin och grafik, Arkitektonisk skyltning, Bussar, bilar och skåpbilar, Speglar, stötfångare, kåpor, tak, fordonsbokstäver, vattenskoter, dekaler och ränder, accenter och trim, elektronik, skinn & mer
Konformabilitet: Platta, enkla och måttliga sammansatta kurvor, konvexa och konkava ytor

Hållbarhet: Upp till 7 år
Avtagbar: Upp till 3 år
Användningstyp: torr
Tjocklek 100 Micron
Bredd 1524mm
Hel rulle = 25m. Säljs per löpmeter, 1 meter = 1m x 1,52m (längd x bredd)
Lätt att montera med lowtack-lim & Air Release-luftkanaler