Låt dig vägledas av våra golvdekaler-DevPrint

Har du någonsin gått vilse i en stor byggnad eller känt dig borttappad längs gatorna i en stad på väg till ett event? Våra golvdekaler är den perfekta lösningen för att undvika detta. Dessa underlag består av självhäftande monomeriska vita material sammansatta med en skyddande präglad vinylfilm, som är transparent och halkskyddad.

Vid kontakt med vatten eller regn utomhus fäster vinylytan mot skosulan för att skydda mot halkning. Inte nog med det, vinylen står även emot behandling med rengöringsprodukter, så att trycket inte påverkas. Dekalerna har hög vidhäftningsförmåga som gör det möjligt att applicera på alla sorters ytor, från glas till PVC.

Du kan välja storlek på din vinyldekal och välja mellan kvadratisk skärning eller formskärning. Slutligen  kan sitta lugnt och vänta på att få din beställning.

Golvskyltning

I vilka sammanhang kan du använda dina golvdekaler? Otaliga. På ett stort företag eller en liten privatklinik, kan du skapa vägledning till de olika avdelningarna tack vare färgglad vägvisning som är lätt att följa. Men även i stora köpcentra, på tågstationer och flygplatser är govldekalerna perfekta för att indikera biljettkontor, avgångar och ankomster. Golvdekaler är även idealiska vid olika event och utställningar, för att visa besökarna var de ska gå. Utomhus har de begränsad hållbarhet även om de är slitstarka, då de till exempel kan användas runtom i staden för vägledning mellan olika utspridda platser, där det är viktigt att kunna ta sig snabbt från en plats till en annan.

Dekal i vitt monomeriskt vidhäftande material i kombination med en transparent skyddsfilm på 300 micro i korrugerad vinyl med halkskyddsegenskaper. Resistent mot vatten och rengöringsprodukter och fäster på de flesta ytor (som glas, ABS, PS och PVC). Ark med maximal tryckyta på 130 cm, vid större tryck läggs filmarken omlott med en kant på 1,5 cm.