Var inte rädd för förändring

Vill du hela tiden kunna förnya din marknadsföring, men saknar de rätta verktygen? Våra elektrostatiska och flyttbara dekaler ger dig möjligheten att variera din grafik så många gånger du vill, utan att lämna några spår.

När och var kan man använda flyttbara dekaler?

Den självhäftande filmen är lämpad för släta ytor som glas och metall: du kan alltså använda dem på företags fönster, och hålla dina kunder ständigt informerade om dina produkter och nya erbjudanden.

Skapa de perfekta dekalerna för dig

Du kan få flyttbara dekaler som är anpassade efter din verksamhet, genom att välja följande egenskaper:

  1. Material: du har tre möjligheter att välja mellan: elektrostatisk transparent Refix, elektrostatisk transparent spegelvänd Refix och elektrostatisk vit Refix. I alla tre fallen handlar det om en polyesterfilm på 125 micro, som behandlats för att elektrostatiskt fästa på plana ytor som skyltfönster, fönster och metall. Du kan flytta den flera gånger utan att den lämnar några spår; den håller i mellan 2 till 3 år.
  2. Storlek: den minsta storleken är 15x15 cm. Du kan öka storleken efter dina behov upp till max 1000 cm på långsidan och max 121 cm på kortsidan - till ett mått på 1000x121 cm eller 121x1000 cm.
  3. Skärning: du har två möjligheter att välja mellan. Du kan välja en fyrkantig form (kvadratisk ) eller längs kanten (icke kvadratisk skärning som följer ett spår i vektorform på dokumentnivå).