Hängetiketter

Hängetiketter - Standardformat

Tags för alla användningsområdenPraktiska, smidiga och anpassningsbara: DevPrint erbjuder dig de tag..

Visar 1 till 1 av 1 ( 1 sidor )

Hängetiketter


Beställ vackra professionellt tryckta hängetiketter för produkter, present och speciella händelser hos Devprint! 

Vi erbjuder ett stort utbud av utskriftsalternativ för att få dina hängetiketter att fånga potentiella kunders uppmärksamhet. De kan användas som anpassade smyckesmärken, som klädtaggar eller på flaskor, presentpåsar, specialburkar, leksaker och mer.

Organisera dina produkter

Våra hängetiketter är perfekta för små företag som försäljningsetiketter, inventeringsetiketer eller plaggmärken. Du kan även lägga till en touch av elegans till presenter med våra vackra hängetiketter med tryck. Välj dubbelsidig utskrift så att du kan visa din logotyp, ditt meddelande, priser, streckkod och annan information på båda sidorna av etiketterna.

Hängetiketter med en professionell design är en enkel lösning för att lägga till priser, instruktioner eller din varumärkeshistoria till dina produkter. Även om de oftast används för plagg av klädmärken, kan du markera alla typer av produkter genom att hänga dem på burkar, flaskor, mat och mer. Eftersom de speglar din varumärkesidentitet, tjänar de flera roller, så det kommer att attrahera och informera kunder.

Ta dina fester till nästa nivå

Våra roliga hängetiketter är även fantastiska för fester och evenemang som personliga presentkort, julklappstaggar, tacklappar, babyduschlappar, för bröllop och som julklappsetiketter. Oavsett om du behöver skräddarsydda hängetiketter med tryck för ditt lilla företag eller för personlig användning, har vi det du letar efter.

Du kommer att känna dig professionell när du fäster en snygg hängetikett på varje paket eller present. Du kan använda dina hängetiketter som festetiketter eller personliga julklappsetiketter och vara säker på att de kommer att glädja familjen, vänner och kunder. De är också perfekta tillägg till bröllopsgodispåsar – anpassa dem bara med parets namn.

Gör våra anpassningsbara hängetiketter dina egna

Våra hängetiketter är också lätta att anpassa. Du kan ladda upp dina egna konstverk och grafik. Vi gör det enkelt att skriva ut anpassade hängetiketter som accentuerar allting de hängs på. Även om dina etiketter är avsedda att vara informativa så marknadsför de samtidigt ditt varumärke.

För kläder är hängmärken perfekta för att lista viktig produktinformation som materialet som används, bruksanvisning, tvättinstruktioner, pris och märkeslogotypen.

Vilken form och storlek passar din produkt? 

Se till att du väljer den perfekta storleken och formen för dina produkthängtaggar beroende på mängden information du vill visa upp på dem, inklusive märkeslogotypen. 

Hos Devprint kan du ha hängetiketter utskrivna i olika former, inklusive de klassiska som oval och rektangel. Vi har också exklusiva hängetiketter av metall och folie för exklusiva märken och speciella tillfällen. Vi erbjuder speciella hängetiketter för kläder, presenter, smycken och detaljhandel. De färdiga taggarna kommer med hål – det är här du fäster dina strängar eller sladdar för att hänga dem på dina produkter. Dessa hål kan beställas i olika storlekar.