Förädlad bindning – klä dina kataloger med stil

En katalog med pocketbindning är ett utmärkt sätt att berätta för dina kunder om din verksamhet eller produkt. Men om bindningen inte räcker och du vill ha en wow-effekt, ger DevPrint dig möjligheten att beställa förädlad bindning och få en verkligt unik produkt.

Skapa sofistikerade kataloger med laminering i guld, silver eller 3D som framhäver omslagets detaljer.

Hur du skräddarsyr

För att skapa en förädlad bindning som uppfyller alla dina behov och som återspeglar ditt varumärke, har du ett antal valmöjligheter för personlig anpassning:

  • Först av allt väljer du format: Det finns fyra olika storlekar till ditt förfogande (A4, A5, 16,5 x 24 och 21 x 21)
  • Orientering: Bestäm hur du vill ha din katalog, horisontell eller vertikal.
  • Papper: Från klassiska papperstyper till deluxe. Det finns sex olika typer av papper för att skapa alla sorters kataloger och bättre återspegla ditt varumärkes karaktär.
  • Vikt: Alla papper har olika vikt som förmedlar olika intryck av din produkt. Välj den som passar bäst för ditt projekt.
  • Med förädlad bindning kan du även välja papper för omslaget. Välj mellan Classic halvmatt bestruket och Classic blankt bestruket, båda på 300 g och laminerade.
  • Laminering: Omslaget kan även lamineras genom att lägga till en matt eller Soft Touch-film. Båda garanterar skydd och hållbarhet; Soft Touch-laminering ger produkten en sammetslen känsla vid beröring.
  • Förädling: Den förädlade bindningens starka sida är lamineringen som låter dig framhäva vissa grafiska detaljer i designen. Välj mellan 3D-lack (en tjock, genomskinlig film som ger en reliefkänsla vid beröring), guld- eller silverlaminering.

Förädlad bindning – stil i katalogformat

Vår förädlade bindning är perfekt om du vill skapa sofistikerade tidningar och kataloger för dina lyxprodukter. Från skönhetssektorn till inredning; från kataloger till utställning av din företagsprofil på mässor. Den förädlade bindningen säkerställer ett slående resultat för att bättre visa upp dina tjänster och erbjudanden.


 Minsta antal sidor är 40.
- Maxialt antal sidor är 886.
- Antal sidor måste vara en multipel med två. Kom ihåg att en sida motsvarar två sidor (fram- och baksida).